Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Διοίκηση Νοσοκομείου Αγρινίου: Το επικουρικό προσωπικό παραμένει και θα πληρώνεται όπως προβλέπεται

Με αφορμή έγγραφο υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφορικά με τις συμβάσεις επικουρικού προσωπικού και την πληρωμή των πάσης φύσεως δεδουλευμένων τους, δηλώνουμε ότι η Διοίκηση θα εφαρμόσει κατά γράμμα και τις εντολές του Υπουργείου Υγείας για την παράταση των συμβάσεων των ιατρών και το άρθρο 16 του Ν.4551/2018(ΦΕΚ 116/Α/2-7-2018) που αφορά το... λοιπό προσωπικό.
Προς τούτο ελήφθη ήδη απόφαση στο Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας για την παραμονή τους. 
Ως εκ τούτου, το επικουρικό προσωπικό παραμένει στη θέση του και θα ληφθεί μέριμνα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου, για την ομαλή συνέχιση πληρωμής των πάσης φύσεως δεδουλευμένων τους, σύμφωνα με τις εντολές και τις κατευθύνσεις που μας έχουν δοθεί, καθότι θεωρούμε ότι προσέφεραν και προσφέρουν σημαντικό έργο και στον τομέα ευθύνης τους και στην παροχή υπηρεσιών στη Νοσηλευτική μας Μονάδα και τους συμπολίτες μας. 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ