Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

15χρονος σκοτώθηκε από ταχύπλοο στους Παξούς

Συντάκτης: 

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Μογγονησίου Παξών.
Δεκαπεντάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από την προπέλα...
ταχύπλοου σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό, οικογένεια Αμερικανών τουριστών που έκανε διακοπές στην περιοχή είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος.
Λίγο πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα επέβαιναν σε αυτό ο πατέρας και τα τρία παιδιά του, ενώ σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας ήταν και ο κυβερνήτης του σκάφους.
Κάποια στιγμή, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ο 15χρονος βρέθηκε στη θάλασσα και τότε χτυπήθηκε από την προπέλα του ταχύπλοου.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος θα δοθούν από την προανάκριση των λιμενικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ