Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Παραίτηση του στελέχους του Ποταμιού Ι. Παλαιολόγου από τη Νομαρχιακή του ΚΙΝ.ΑΛ Αιτωλ/νίας

ΠΡΟΣ
Το ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ και τα ΜΕΛΗ της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,
Ως Μέλος του Ποταμιού και σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που έλαβε η 8η
Συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων του Κινήματός μας απέστειλα, μόλις προ ολίγου, στο Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής επιστολή αποχώρησής μου από το Κίνημα. Μετά από αυτό,....
παραιτούμαι φυσικά, και από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας.
Γνωρίζετε ότι τα μέλη και στελέχη του Ποταμιού προσέτρεξαν μέχρι σήμερα στη μεταξύ μας συνάντηση με ειλικρινή διάθεση υπέρβασης όσων επιφυλάξεων ενδεχομένως υπήρχαν από κάθε πλευρά. Η στοιχειώδης υπεράσπιση καλών συναγωνιστικών σχέσεων μεταξύ των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής, με τις οποίες έχουμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα και η αποφυγή περαιτέρω διεύρυνσης της απόστασης μεταξύ μας, επέβαλε σήμερα στο Ποτάμι να λάβει αυτή την απόφαση.
Οι πολιτικοί χώροι με τους οποίους συναντηθήκαμε στη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής, παραμένουν πάντα συγγενικοί και η κοινή δράση του Ποταμιού με αυτές τις δυνάμεις για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία θα πρέπει να συνεχιστεί εκεί που οι απόψεις μας συμπίπτουν.
Σε αυτά τα πλαίσια, το ΠΟΤΑΜΙ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις ιδρυτικές του αξίες και σε αυτό το δρόμο θα συναντηθεί με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι «πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, δίχως να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Σας ευχαριστώ για τη σύντομη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΕΡΓΟ σας.

Μεσολόγγι, 04/07/2018

ΠΑΛΑΙΛΟΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
τ. Μέλος της Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ