Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Η Β' ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ


ΑΓΡΙΝΙΟ, 24-07-2018
ΑΡ.ΠΡΩΤ: 3
Το Διοικητικό συμβούλιο της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του και την έντονη οργή του για την ανείπωτη εθνική τραγωδία που σημειώθηκε από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας. Για την ενίσχυση των πυροπαθών και ως μια μικρή προσφορά αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας αποφάσισε να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για την αγορά....
φαρμακευτικού υλικού που θα αποσταλεί στους πυροπαθείς.
Σε μια δεύτερη φάση και με την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα προβούμε και σε άλλες δράσεις αλληλεγγύης για τη στήριξη των αναγκών  των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.      

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.  ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ