Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Δραματικές αναζητήσεις για 41χρονο στη διώρυγα Δ7 στο Δοκίμι (video-φωτο)

Βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του δίπλα στη Διώρυγα
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα αναζητήσεις στην περιοχή του Δοκιμίου και συγκεκριμένα στην αρδευτική διώρυγα Δ7, περίπου 500 μέτρα μακριά από το... χωριό, μετά από πληροφορίες, ότι στην περιοχή έχει εξαφανιστεί 41χρονος, κάτοικος των Εργατικών Κατοικιών Σταδίου.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ βρίσκεται στην περιοχή και περιμένει ώστε να πέσει η στάθμη του νερού στην διώρυγα και να μπει σε αυτήν.
Έρευνες γίνονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγρινίου, ενώ έχουν κληθεί δυνάμεις από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας και δύτες.
Έχει ακόμη ενημερωθεί ο ΓΟΕΒ Αχελώου για να αδειάσει από το νερό η διώρυγα, εκεί όπου γίνονται έρευνες.
Ο 41χρονος φέρεται να έχει εξαφανιστεί εδώ και τρεις μέρες και η εξαφάνιση του δηλώθηκε σήμερα το πρωί, οπότε και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν ρούχα και παπούτσια του δίπλα στη Διώρυγα.
Για περισσότερο φωτορεπορτάζ πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ