Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ. Μας κοιμίζουν σαν μωρά με διάφορα επικοινωνιακά τρυκ.

Όλο το μνημονιακό μιντιακό σύστημα, έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τελείως το λαό από το κεντρικό ζητούμενο που έχει να κάνει με τον ΕΝΦΙΑ, ασχολούμενο συνεχώς, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, με τις δήθεν βελτιώσεις που έκανε η «μετανοημένη» εντολοδόχος των δανειστών κυβέρνηση.
Και εκεί που το κεντρικό ζήτημα για τον ΕΝΦΙΑ έπρεπε να εστιάζεται στο ότι είναι αντισυνταγματικός και απάνθρωπος και στο ότι πρέπει να καταργηθεί εντελώς, το.... 
πολιτικό σύστημα κατάφερε, με διάφορα τρυκ και δήθεν διορθώσεις, να μεταστρέψει την προσοχή της “αγέλης”, στην ατομική αγωνία περί του ποιος ωφελείται από τις κατά φαντασίαν επιμέρους διορθώσεις, διχάζοντας έτσι τη λαϊκή σκέψη και διασπώντας την Κοινή Γνώμη.

Ταυτόχρονα μας ρίχνουν πάλι μπόλικη Χρυσή Αυγή, με ηχογραφήσεις “αγνώστου πατρός” και πολύ Αμφίπολη για ξεκάρφωμα.

Μας κοιμίζουν έξυπνα σαν μωρά και κάθε φορά πανηγυρίζουν για τις επικοινωνιακές τους επιτυχίες. Πότε άραγε θα ξυπνήσουμε;

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ