Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Έχασε έδρα η παράταξη Κατσιφάρα – θα ασκήσει έφεση στο ΣτΕ

Το Διοικητικό Εφετείο Πατρών απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα για 31 έδρες στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.
Το Δικαστήριο έδωσε την έδρα στην παράταξη του.....Βασίλη Χατζηλάμπρου, με τον Ευάγγελο Κατσακούλη να την καταλαμβάνει.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου η πλειοψηφία είχε 31 έδρες. Ομως τώρα λόγω των πολλών συνδυασμών με υψηλά ποσοστά άλλαξαν τα δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr, η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Πατρών, καθώς θεωρείται πως δεν έχει γίνει σωστή «ανάγνωση» της νομοθεσίας όσον αφορά την κατανομή των εδρών.
Ετσι, όπως αναφέρουν οι πηγές, θεωρείται βέβαιη η προσφυγή των νομικών συμβούλων της παράταξης στο ΣτΕ, έτσι ώστε να διορθωθεί η απόφαση και να αποδοθεί η 31η έδρα στην νέα περιφερειακή αρχή.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ