Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τελικά ένας νεκρός και 11 τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ) Νέα ανάρτηση

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 11 τραυματίες, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 140 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στη θέση Συκούλα, κοντά στην Άρτα.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια από την Αλβανία, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ....Ευβοίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Ιωάννινα. 
Ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά 17 και 14 χρόνων. 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης ο οδηγός του λεωφορείου και επτά επιβάτες. 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ολοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άρτας.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ