Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Την ερχόμενη Δευτέρα η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου – Το πρόγραμμα της τελετής

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων Δυτικής Ελλάδας στην... κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση που είναι ανοικτή προς το κοινό, έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών, θρησκευτικών αρχών και φορέων από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής

11.00’: Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων

11.05’: Έναρξη τελετής ορκωμοσίας Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων – Την ορκωμοσία θα τελέσει ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

11.30’: Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

11.45’: Υπογραφή του πρακτικού της ορκωμοσίας – Ολοκλήρωση τελετής ορκωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ