Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1948
Α.Φ.Μ.: 090201943 - Δ.Ο.Υ.: Αγρινίου - 
Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, από τις 09:30 έως και τις 13:30, στο.........
Δημοτικό Στάδιο Παναιτωλίου.
Στόχος της ομάδας μας είναι η κατανόηση και η διάδοση αξιών όπως είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Γι' αυτό και μόνο περιμένουμε οι συμπολίτες μας, Παναιτωλιώτες και μη, να δώσουν δυναμικό παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ