Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 6-11-2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ
Στις 6-11-2013 απεργούν οι εργαζόμενοι συμπολίτες και συμπατριώτες μας.
Απεργούν τα θύματα – όπως και εμείς – των μνημονιακών πολιτικών των κυβερνήσεων των κομμάτων εξουσίας.
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε κυβερνητική απόφαση ή εξαγγελία, καταστρέφει χιλιάδες νέες ζωές, πολλαπλασιάζει την ανεργία, αυξάνει τις απολύσεις, συσσωρεύει νέα λουκέτα στην αγορά, εκτινάσσει την απόγνωση, τα αδιέξοδα, την ανθρωπιστική κρίση.
Αυτή η πολιτική και αυτοί οι πολιτικοί αποτελούν την κορυφαία απειλή για τον.....
ελληνικό λαό και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Η ανατροπή τους αποτελεί ιστορικό πρόσταγμα, αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας, σε μια χώρα που θα ανήκει στο λαό της.
Η μόνη δύναμη όμως που μπορεί να τους ανατρέψει είναι ο καθολικός, οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας των θυμάτων τους, δηλαδή των εργαζομένων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των ανέργων, της νεολαίας και των συνταξιούχων.
Με αυτό το πνεύμα και με αυτή τη στόχευση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καταγράφει τη στήριξή του και την συμπαράστασή του στην απεργία των εργαζομένων στις 6-11-2013 δηλώνοντας ότι θα παραστεί στην αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση και καλεί τους συναδέλφους εμπόρους να πράξουν το ίδιο,

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Υ.Γ.: Γνωρίζουμε ότι οι σημερινές συνθήκες απαιτούν πολύ  περισσότερα από φραστικές συμπαραστάσεις.

         Δεσμευόμαστε και να πάρουμε και να ανταποκριθούμε σε προσπάθειες που θα μετατρέπουν - αναβαθμίζουν την συμπαράσταση σε συμπόρευση.          

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ