Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Δ.Τ.Ο. ΝΔ Αγρινίου: "Τέχνασμα της Δημοτικής Αρχής, η μείωση του νερού για το 2014"

- Τέχνασμα της δημοτικής αρχής, για τη ΝΔ, η μείωση του νερού για το 2014
- «Αν θέλουμε να βάλουμε τάξη ξεκινάμε από το σπίτι μας και όχι από τις τσέπες των απλών πολιτών»
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αγρίνιου με ανακοίνωσή της τοποθετείται στο ζήτημα της τιμής του νερού στο Δήμο Αγρινίου με αφορμή το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και καλεί σε άμεση μείωσή της. «Έπρεπε να αφαιρεθεί από τις.........
αρχές του 2013 τουλάχιστον, το ειδικό τέλος 80% πάνω στην τιμή του νερού που ισχύει εδώ και χρόνια και να υπάρξει μεγάλη μείωση στο κόστος πληρωμής του νερού. Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθεί να παραπλανήσει τον απλό πολίτη με τεχνάσματα του τύπου ότι το 2014 θα μειωθεί κατά 12% η τιμή του νερού» σημειώνει η ΝΔ σχολιάζοντας τη στάση της δημοτικής αρχής.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Αγρινίου αναφέρεται:
«Μοναδική περίπτωση μάλλον στα παγκόσμια χρονικά αποτελεί η πελώρια αύξηση της τιμής του νερού που πρέπει να συνεχίσει πληρώνει ο δημότης του Αγρινίου. Σε ένα δήμο που το νερό έρχεται από το φράγμα Καστρακίου δια φυσικής ροής. Η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου με τον δήμαρχο κ. Π. Μοσχολιό αποφάσισε 80 % άνοδο στην τιμή του νερού στο τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου. Σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να αφαιρεθεί από τις αρχές του 2013 τουλάχιστον, το ειδικό τέλος 80% πάνω στην τιμή του νερού που ισχύει εδώ και χρόνια και να υπάρξει μεγάλη μείωση στο κόστος πληρωμής του νερού. Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθεί να παραπλανήσει τον απλό πολίτη με τεχνάσματα του τύπου ότι το 2014 θα μειωθεί κατά 12% η τιμή του νερού.
Γίνεται φανερό πως αντιμετωπίζονται οι απλοί πολίτες – δημότες του Αγρινίου προκειμένου να υπάρχουν και να συγκεντρώνονται χρήματα για να συντηρούνται κρατικοδίαιτοι στρατοί. Καλούμε τον δήμαρχο κ. Π. Μοσχολιό να μας ενημερώσει για τους μισθούς και τα επιδόματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου. Αν θέλουμε να βάλουμε τάξη ξεκινάμε από το σπίτι μας και όχι από τις τσέπες των απλών πολιτών.Άμεσα η τιμή του νερού να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από την επιβολή δια νόμου του ειδικού τέλους 80% επί της τιμής του, καθώς αυτό πλέον δεν ισχύει. Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται πάντα και όχι μόνο όταν μας συμφέρουν.»
Με πληροφορίες από εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ