Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Νέος γραμματέας στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ o Νίκος Καραγιάννης

Nέο γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν απόψε να εκλέξουν τα 11 νεοεκλεγέντα μέλη της. Τρεις ήταν οι διεκδικητές της θέσης με τον κ. Νίκο Καραγιάννη (Θάνος) να επικρατεί έχοντας τη στήριξη έξι μελών, έναντι του κ. Μάκη Σαμαρά (τρία μέλη τον στήριξαν) που έχασε καθώς είναι άνθρωπος του Βερελή και στο Αγρίνιο δεν περνάει πλέον και του Τάκη Κοκκινοβασίλη (μία ψήφος), που έχασε το παλιό ΠΑΣΟΚ ενώ ένα μέλος ψήφισε λευκό - μάλλον ο ......
άνθρωπος του Βαϊνά που δεν του βγήκε στη φάση αυτή....  

Αναπληρώτρια γραμματέας η κυρία Ακριβή Κούκη με εννέα ψήφους, μόνη διεκδικήτρια της θέσης. 
Στοίχημα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η ανασυγκρότηση των οργανώσεων (τώρα πίσω πίσω παιδιά), έργο όμως δύσκολο σε αυτή τη συγκυρία που το κόμμα είναι διαλυμένο και οργανωτικά ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που στην (εναπομείνασα) βάση του αντιμετωπίζουν αρνητικά τις επιλογές Βενιζέλου και ειδικά τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ