Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Διαχείριση Δημοσίου χρήματος στη Μητρόπολη Ναυπάκτου

Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη
Είναι πολύ καυτό το θέμα, που αφορά στη σωστή και άρα και νόμιμη διαχείριση, αλλά και στον έλεγχο, στις διάφορες ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ από Δημόσιο χρήμα, ελληνικής ή ευρωπαϊκής προέλευσης.

Τελευταία, συντάραξε την επικαιρότητα, ο βομβαρδισμός των έγγραφων καταγγελιών του μητροπολίτη Ναυπάκτου, προς κάθε ελεγκτικό μηχανισμό του δημοσίου. 
Αφορμή, η σφοδρή επιθυμία του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου Βλάχου, να παταχθεί τάχα....
η «κακοδιαχείριση», όπως πάντα ισχυριζόταν, ο ίδιος, της πολύ δραστήριας μοναστικής Αδελφότητας Μεταμορφώσεως, που συνεχίζει απτόητη το ποικίλο κοινωνικό και θρησκευτικό της έργο, παρά την οικονομική κρίση και παρά την ακούραστη «ιερή» πολεμική, εκ μέρους του τοπικού μητροπολίτη. 

1 σχόλιο :

  1. Πολύ αναλυτικό, πολύ εμπεριστατωμένο κείμενο και μελέτη!
    Το σπουδαιότερο με επιχειρήματα και αποδεί9ξεις!!!
    Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά τα άσχημα γεγονότα και μάλιστα στους κόλπους της εκκλησίας Ναυπάκτου..... Ο συγγραφέας κάνει ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΑΡΣΗΣ και το ευχάριστο είναι ότι δεν είναι ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ... Είναι πολύ αγαπητός και στην ομογένεια που τον τίμησαν το 1984 στην Νέα Υόρκη για την προσφορά του. Εγώ για μιά ακόμη φορά τον συγχαίρω και το θεωρώ τιμή που συνεργαζόμαστε στον κοινωνικό τομέα.
    Διονυσία Ασημακοπούλου
    Εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ