Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

 Οριακά μπαίνουν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

Το μεγάλο πολιτικό και… εκλογικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, καταγράφει δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής”, στην οποία η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 1,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 4% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 3%, δηλαδή αμφότερα τα δυο κόμματα “φλερτάρουν” με το πολιτικό σοκ της αδυναμίας να ..........
μπουν στην επόμενη Βουλή.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 24,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 23,7%, η Χρυσή Αυγή στο 8,1%, το ΚΚΕ στο 4,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,1%, το ΠΑΣΟΚ στο 4% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 3%.
Στο ερώτημα περί πρωθυπουργικής καταλληλότητας, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 46,8% έναντι 33,4% του Αλέξη Τσίπρα.
Το 61,8% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, έναντι 35,6% που επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Το 47,1% θεωρεί ότι αν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 70,7% πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατοπιστεί από τις αντιμνημονιακές θέσεις του.
Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής περιλαμβάνει και ερωτήματα για το θέμα της ΕΡΤ. Το 72,7% υποστηρίζει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να ανοίξει ξανά, αφού μειωθεί το προσωπικό της και εξορθολογιστεί η λειτουργία της, ενώ το 21,8% λέει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν.
Σε σχέση με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, το 51% θα επιθυμούσε να δει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να συνεχίζει με αποφασιστικότητα τη δημιουργία νέου φορέα, ενώ το 45% τον προτρέπει να υποχωρήσει.
Αναφορικά τέλος με τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, το 54,4% συμφωνεί, ενώ το 44,5% διαφωνεί.

1 σχόλιο :

  1. ΟΙ Ελληνες είναι μεγάλοι ΜΑ@@@κες δεν ξύπνησαν ακόμη?
    Θέλουν να φάνε και 5ο Γα@@@@σι από τους άχρηστους της βουλής?
    Η μπουρδολογία των εκπροσώπων της πολιτείας είναι ανεπανάληπτη.
    Δεν έχουν τσίπα φιλότιμο.
    Έχουν χάσει την επαφή τους με τον απλό Ελληνικό λαό.
    Όπου να είναι θα έλθει η ώρα τους.
    Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε έξω όλοι από το ΕΛΛΗΝΙΚΌ Κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ