Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Κουβέλης, η ΕΡΤ και τα ΜΑΤ

Ο Φώτης Κουβέλης δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην κυβέρνηση, όταν τα ΜΑΤ θα πάνε στην ΕΡΤ, για να εκκενώσουν το κτίριο από τους υπαλλήλους. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΔΗΜΑΡ και ο Κουβέλης θα είχαν ακυρωθεί για πάντα. 
Αφενός θα προκαλούσαν οργή για την αποδοχή της κίνησης της κυβέρνησης και αφετέρου δεν θα είχαν καμία πιθανότητα να παίξουν ρόλο στο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές.

Αυτό, για όσους προσπαθούν να αντιληφθούν γιατί ο Κουβέλης δεν μπορούσε να κάνει πίσω για την ΕΡΤ και απέσυρε τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο αυταρχική και επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, και επειδή οι ημέρες είναι πολύ πονηρές, όποιος μπορεί, ας πάει στην ΕΡΤ.

Εγραψε o Pitsirikos, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ