Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κωστάρας Βασίλης Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε αγώνα για την υγεία

Γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν τη χειρότερη κατάσταση που έχει υπάρξει για τη δημόσια υγεία τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό γνωρίζουν καλά ότι άλλος δρόμος από τους αγώνες διαρκείας δεν υπάρχει.
Όταν οι ασθενείς κινδυνεύουν να πεθάνουν στα νοσοκομεία επειδή η έλλειψη προσωπικού έχει φτάσει στο απροχώρητο, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν κλείνουν εκατοντάδες κρεβάτια επειδή συγχωνεύονται και κλείνουν νοσοκομεία, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν η ανεργία θερίζει αφήνοντας.....
εκατομμύρια ανθρώπους ανασφάλιστους και χωρίς καμιά παροχή υγείας, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, μετά τις μειώσεις μισθών, δεν μπορούν να πληρώσουν τα πέντε ευρώ της εισόδου, άλλος δρόμος δε υπάρχει.
Ο μόνος τρόπος για να βάλουμε φρένο στα μνημόνια και τη δοσοεξαρτώμενη  τρικομματική κυβέρνηση είναι να οργανώσουμε την ανατροπή της και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να σπάσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει σε κάθε  κινητοποίηση, ώστε να διασπάσει τους εργαζόμενους, χρειάζεται να παλέψουμε όλοι μαζί συντονίζοντας τους αγώνες μας.
Προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι υγειονομικοί χρειάζεται να ενεργοποιηθούν όλα τα υπάρχοντα συντονιστικά ομοσπονδιών, δημοσίου, πρωτοβάθμιων σωματείων, φορέων και οργανισμών μαζί με τις επιτροπές αγώνα σε όσες περιοχές υπάρχουν.
Οι «επιτυχίες» του Σαμαρά είναι κόλαση για την κοινωνία. Άμεση ανάγκη η ανατροπή του και ο φραγμός στην καταστροφή της δημόσιας υγείας.
Κωστάρας Βασίλης

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ