Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Πέτυχε η φιέστα Σαλμά στο Αγρίνιο - Έγινε ο Αγιασμός του εξοπλισμού - Θα λειτουργήσει όμως και πότε το νέο Νοσοκομείο;

Γιατί βιάστηκε ο Μάριος να κάνει σήμερα τον Αγιασμό;

Μήπως ο ανασχηματισμός δεν τον βρει στο υπουργείο;
Παρά το κράξιμο για προσωπική φιέστα Σαλμά ο Αγιασμός του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου Αγρινίου και η παρουσίαση των χώρων του από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο .......
Αγρίνιο. 
Ο Μητροπολίτης Αιτ/νίας, ο Δήμαρχος Αγρινίου, ο Περιφερειάρχης, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης, πολιτευτές και πλήθος απλού κόσμου παραβρέθηκαν σε μια τελετή που αποτελεί(;) προπομπό της εκκίνησης λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή του, κ. Λ. Δημητρογιάννη, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας!

Κι ενώ η φιέστα πέτυχε απολύτως με πληθώρα φωτογραφιών να κατακλύζουν τα τοπικά τουλάχιστον ηλεκτρονικά μέσα,τίθεται το μεγάλο ερώτημα:
Θα λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο σε 10 μέρες, όπως υποσχέθηκαν;
Κι αν ναι, θα έχει το αναγκαίο έμψυχο δυναμικό που απαιτείται για τη λειτουργία ενός τεράστιου τω όντι περιφερειακού νοσοκομείου ή θα δούμε ένα Κέντρο Υγείας σε μεγέθυνση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ