Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αυτοί θα είναι οι νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση...

Βαθιά στην κυβέρνηση μπαίνει ο Βενιζέλος κρατώντας για τον ίδιο τον ρόλο του αντιπροέδρου. 
Έντονες είναι οι διεργασίες αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ. Ο κομματικός μηχανισμός τα τελευταία 24ωρα στην Ιπποκράτους είναι σε εγρήγορση καθώς δεν είναι στο τραπέζι μόνο τα θέματα της ΕΡΤ και της κυβερνητικής κρίσης, αλλά και όλες οι άμεσες λύσεις..... που πρέπει να δοθούν προκειμένου άμεσα αν ολοκληρωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.
Ήδη ο Βενιζέλος ξεκίνησε από χθες, μέσω των δηλώσεών του, άνοιγμα προς την δημοκρατική παράταξη, ενώ έχει έτοιμες λίστες για τις προτάσεις τους ως προς τα πρόσωπα που επιθυμεί να υπουργοποιηθούν από το ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι κι αυτό που θέλει πια τον κ. Βενιζέλο να αναλαμβάνει το ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης στον επερχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους , ο κ. Βενιζέλος έχει ετοιμάσει κιόλας το σχέδιο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και αναμένεται να παρουσιάσει έτοιμη πρόταση στον Πρωθυπουργό , η οποία περιλαμβάνει πέντε στελέχη: Τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πάρι Κουκουλόπουλο, την Φώφη Γεννηματά, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Συμεών Κεδίκογλου. Ακούγεται ωστόσο έντονα και το όνομα του κ. Χρυσοχοίδη, ενώ αναμένονται εξελίξεις και από την πλευρά του Λοβέρδο
http://www.parapolitika.gr

1 σχόλιο :

  1. εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κομματόσκυλα και οι εξουσία μοιράζει υπουργεία και γραφεία στους αγράμματους και ανεπάγγελτους αλήτες του μπουρδέλο κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ