Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Από την εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στη Τουρλίδα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ                 Αρ. Πρωτ.

Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ       Μεσολόγγι 16/6/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου ο Ν. Όμιλος διοργάνωσε στη Τουρλίδα μια εκδήλωση με θέμα το «Μενού του Ιστιοπλόου». Οι συνταγές και οι γαστρονομικές προτάσεις «υπογράφηκαν» από το Τμήμα Μαγειρικής  Τέχνης της......
ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου.

Ο μπουφές ήταν προσφορά του Ναυτικού Ομίλου και δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν συνταγές που μπορούν να μαγειρευτούν στο σκάφος, σε συνθήκες Ιστιοπλοΐας και αρόδου-αγκυροβολίας.

Ο Ν. Όμιλος σε συνεργασία με την Σχολή του ΟΑΕΔ θα τυπώσει ειδικό έντυπο με ανάλογες συνταγές και τίτλο « Το Μενού του Ιστιοπλόου».
Στην  εκδήλωση παρέστησαν, πολλά μελή και φίλοι του Ν.Ο.Μ , το φαγητό ήταν καταπληκτικό και το κλίμα θερμό και φιλικό. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν και οι απονομές σε 17 νέους αποφοιτήσαντες Ιστιοπλόους της ΣΙΑΘ, των χειμερινών τμημάτων.

Ο Ν. Όμιλος  ευχαριστεί τους  χορηγούς του : Αφοί Πασιόπουλοι ΑΒΕΕ, Κοτσίρης Γεώργιος Εξοπλισμοί Εστίασης, Γιώργο Μούρκα  και τον Φίλο του Ναυτικού Ομίλου Ν. Κοντογιώργο για την παραχώρηση του εστιατορίου του «ΤΟΥΡΛΙΔΑ».  

Με εκτίμηση το Δ.Σ του ΝΟΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ