Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την πληροφορία που έλεγε ότι δεν θα γίνει τελικά το debate

Πριν από λίγο ακούστηκε ότι το debate των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς ναυάγιο.
Την πληροφορία επιβεβαιώνει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που αναφέρει ότι οι συζητήσεις κατέρρευσαν.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετά από σιγή ημερών αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή ντιμπέιτ, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μια θρασύδειλη πολιτική στάση που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Δεν είχε υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, αφού η ΝΔ κατ’ εξακολούθηση έψαχνε για προσχήματα και κρυβόταν, αναβάλλοντας τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τύπων των κομμάτων, ενώ παράλληλα διέρρεε ψευδώς ότι η συμφωνία είχε κλείσει. Στη σημερινή συνάντηση μεταξύ του ..... κ. Παππά και του κ. Μουρούτη, που έγινε μετά από επίμονες οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να εξακριβωθεί επιτέλους αν η ΝΔ επιθυμούσε το ντιμπέιτ και με δεδομένο ότι ο χρόνος ήταν ασφυκτικός, αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Σαμαράς φοβάται.
Εμείς θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη μας πρόταση για τα 2 ντιμπέιτ, έτσι ώστε να πιεστεί η ΝΔ που επέλεξε το δρόμο της διαρκούς αναβολής της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης, θέλοντας να τη χρησιμοποιήσει ως ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.
Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για διεξαγωγή 2 ντιμπέιτ, 1 με εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην της Χ.Α και ένα με τον κ.Σαμαρά, στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και ζωντανού διαλόγου, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι δύο παράλληλους μονολόγους. Ένα διάλογο που όπως αποδεικνύεται ο κ.Σαμαράς δεν μπορεί να αντέξει. Αυτές οι προτάσεις μας παραμένουν σε ισχύ και ζητούμε συγκεκριμένη απάντηση και όχι υβρεολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ