Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η πρώτη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ

Το σχετικό ρεπορτάζ υπογράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, και φέρεται να έχει βάση. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εφημερίδας, στις αρχές Ιουλίου θα πρέπει να αναμένουμε την εξαγγελία δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα προκύψει μέσα από το ΠΑΣΟΚ.

Θα πρόκειται δηλαδή ουσιαστικά για την πρώτη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος, και έπειτα από τις δυο διαδοχικές και βαριές εκλογικές ήττες στις αναμετρήσεις της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουνίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το εγχείρημα συντονίζουν στελέχη του ...
ΠΑΣΟΚ, μέσω του διαδικτύου, ενώ για τη θέση του επικεφαλής ακούγεται το όνομα πολιτικού του ΠΑΣΟΚ που δεν συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές, κρατώντας αποστάσεις από τις επιλογές και τη στρατηγική του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ