Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στην Bild για τις χυδαιότητες

Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στην Bild για τις χυδαιότητες
Τα εμετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Bild» για την χώρα μας με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Euro 2012 με την Γερμανία έχουν προκαλέσει την οργή των Ελλήνων. .....
Χθες η εφημερίδα είχε τον κατάσκοπο δημοσιογράφο που έλεγε «malaka- Καραγκούνη», σήμερα γράφει για τον προημιτελικό του Euro 2012 «Αντίο Έλληνες. Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε».

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια επιστολή διαμαρτυρίας την οποία φέρεται να απέστειλε στην γερμανική εφημερίδα μια Ελληνίδα.
Πρόκειται για την 31χρονη Δέσποινα Δημότση από το Κρανίδι Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ