Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Όλοι εναντίον όλων. Μάχη “κορυφής” με βέτο από τους “πρωτοκλασάτους” των κομμάτων.

Συγκρούσεις με άρωμα διαπλοκής, συμφερόντων και προσωπικών επιδιώξεων αυτές τις στιγμές, πίσω από την διαδικασία σχηματισμού της κυβέρνησης.

Στη Νέα Δημοκρατία, ο Δήμας έχει διαμηνύσει στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα δεχθεί άλλο υπουργείο πλην αυτού των εξωτερικών.
Ο Βυρωνας Πολύδωρας θα το κάνει “Κούγκι”, εάν δεν είναι πρόεδρος της βουλής.
Οι σκληροί Καραμανλικοί, είναι απρόθυμοι στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης.
Η Ντόρα θέλει να παίξει εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας ρήξη με ....
τον Δήμα, δεν θέλει όμως 
και το πλασάρισμα του Αβραμόπουλου σε υπουργείο που θα του επιτρέψει επιτυχίες χωρίς οδύνες.
Στο ΠΑΣΟΚ το απόλυτο χάος. Ο Βενιζέλος συμφώνησε με τον Σαμαρά να αποκλείσει τους πρωτοκλασάτους του, χωρίς να ρωτήσει ούτε τους πρωτοκλασάτους ούτε τα μεγάλα αφεντικά της παράταξης. Τους ευεργέτες ντε!
Ισχυρή, εξωθεσμική πίεση για υπουργοποίηση της Φώφης.
Κατά μέτωπον επίθεση Χρυσοχοΐδη και Λοβέρδου, που απειλούν να τινάξουν το κόμμα αν δεν είναι στην κυβέρνηση.
Καζούρα Ανδρουλάκη σε Χρυσοχοΐδη που αποκαλύπτει ο Χατζηνικολάου στο enikos.gr και ισχύει απόλυτα… Και στις κουΐντες, περίεργη σιγουριά Κοντομηνά που ξαναζεί δόξες Βατοπαιδίου με ανηλεή επίθεση σε επιλογές …άλλου συγκροτήματος! Τι ξέρει;
Όσο για τον Κουβέλη, αν καταφέρει να πετάξει εκτός τον Βορίδη, θα έχει τον σκύλο χορτάτο και μεταφορικά. Αλλιώς, θα παραπέμψει στον έτερο κουνέλη του κόμματος που είχε προλάβει να δώσει συγχωροχάρτι στο παρελθόν του Μάκη. Θυμάστε;
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…
Συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ