Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Εσείς καταλάβατε ότι σωθήκατε;


http://wp.me/pWOiz-ycr
Εν.... Αθήναις! 
Τρόμο σπέρνανε τα κανάλια μέχρι προχθές.
Θα βγούμε απ’ το ευρώ; Θα πτωχεύσουμε; Θα μας δώσουν την επόμενη δόση αν βγει ο Τσίπρας; Θα έχουμε χρήματα να δοθούν συντάξεις; Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες; κι άλλα τέτοια εκφοβιστικά ερωτήματα που μας περνούσαν μέχρι χθες!
Σήμερα όμως οι ματσουκοφόροι έδωσαν  
ρεσιτάλ αισιοδοξίας!
Πριν λίγο σε ρεπορτάζ “μεγάλου” καναλιού μάθαμε ότι εδώ και τρεις μέρες έχουν σταματήσει οι εκροές ρευστού προς το εξωτερικό και δεν υπάρχουν τεράστιες αναλήψεις, αλλά το καλύτερο είναι ότι έχουν αυξηθεί οι αυξήσεις τουριστών!!!!
Είδατε ρε αχάριστοι; Με το που βγήκε ο Αντώνης όλα πάνε καλά κι εσείς γκρινιάζετε! 
Σωθήκατε! Το είπαν τα εμετικά ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους!!!
Δείτε άθλιοι παπαγάλοι τις δραματικές σκηνές με τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που περίμεναν στο κέντρο της Αθήνας για λίγα λαχανικά που μοίρασαν σήμερα δωρεάν παραγωγοί από την Ιεράπετρα. Όσοι προπαγάνδα και να μας ταΐζετε ο λαός εξαθλιώνετε και πεινάει. Δυστυχώς δεν απέχουμε πολύ από πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ