Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σήμερα η διαμαρτυρία των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τα σωματεία μέλη του και το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 5 Ιούνη και ώρα 9 το πρωί στα ιατρεία του ΕΟ.ΠΥΥ (πρώην Ι.Κ.Α) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι από τις ελλείψεις στη λειτουργία του Οργανισμού.
Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου αναφέρει:» 
Τα προβλήματα, που υπήρχαν ήδη στο Ι.Κ.Α., οξύνθηκαν μετά την ενοποίηση των Οργανισμών Υγείας με το Ι.Κ.Α. και τη δημιουργία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τι προηγούμενες κυβερνήσεις, με πρόσχημα το νοικοκύρεμα των οικονομικών και τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους ασφαλισμένους.
Στην πραγματικότητα, η ενοποίηση οδήγησε στην απαξίωση των ....
παροχών στη δημόσια υγεία με στόχο τη συρρίκνωσή της και την ενίσχυση της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στο χώρο της σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ε.Ε.
Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους είναι η άνοδος της πάλης τους για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας και η ανατροπή της πολιτικής που θέλει την υγεία εμπόρευμα για τα κέρδη των μεγάλων συμφερόντων του χώρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ