Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΣΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8-ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
 ΤΗΛ.: 2641031569
 FAX: 2641057390
http://ermaikistili.blogspot.com
 ΑΓΡΙΝΙΟ:30-5-2012                                                       
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:15160                                                                                 
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.:Ν/1/γ
                                                          Προς: - κ. Πρωθυπουργό Παν. Πικραμμένο
  - Αρμόδιο Υπουργό  Αντ. Ρουπακιώτη                     
                                                         Κοιν.: - Πολιτικά Κόμματα
 - ΟΕΣΒΔΕΝ
 - ΕΣΕΕ
 - Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας
 κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ
Δεν μας είναι άγνωστες οι συνταγματικές προβλέψεις που σας έφεραν στις ανάλογες θέσεις.
Δεν αγνοούμε επίσης τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της κυβέρνησής σας.
Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω δεν παύει να είστε Πρωθυπουργός της χώρας, άλλωστε με αυτή σας την ιδιότητα αμέσως μετά την ορκωμοσία σας εκπροσωπήσατε τη χώρα μας και .......
στο εξωτερικό.
  
κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ

Θεωρούμε πως γνωρίζετε πολύ καλά ότι η οικονομική κρίση έχει καταστρέψει τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων και φυσικά συναδέλφων μας αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.
Χιλιάδες μικροί και αυτοαπασχολούμενοι συνάδελφοί μας βρίσκονται στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, κλείνουν τα μαγαζιά τους, μένουν άνεργοι, εγγράφονται σε συσσίτια, εκποιούν κάθε κινητό και ακίνητο καρπό δουλειάς δεκαετιών.
Σε αυτές τις ακραίες συνθήκες ανέχειας, της απόλυτης οικονομικής αδυναμίας και απόγνωσης, βρίσκονται αντιμέτωποι συνάμα με την αδιαφορία και αναλγησία του κράτους, του αρμόδιου Υπουργείου και των υπό αυτό εποπτευόμενων οργανισμών στο θέμα της ΥΓΕΙΑΣ.
Η κυνική  αντίληψη: ή πληρώνεις ή πεθαίνεις, αποτελεί πραγματικότητα σήμερα για χιλιάδες συναδέλφους μας και τα παιδιά τους.   
  
κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ανεξάρτητα από την εισφοροδοτική μας δυνατότητα, ειδικά σε τέτοιες συνθήκες οικονομικής κρίσης, το θεωρεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Με αυτές τις σκέψεις απευθύνεται σε εσάς ζητώντας τις άμεσες ενέργειές σας – έστω και μέχρι την 31-12-2012 – για:

-    Άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων ασθένειας, ανεξάρτητα από οφειλές στο ταμείο.
-         Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας, όσο διαρκεί η κρίση. 

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας και ευχόμαστε η χρονικά οριοθετημένη θητεία σας να μην συνοδευτεί από ανθρώπινες τραγωδίες και θανάτους που μπορούν να αποφευχθούν αν δεν συνδέονται με το πορτοφόλι του πάσχοντα.     
    
                                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ
 
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΣΙΝΗΣ                                                 ΧΑΙΔΩ   ΠΑΠΑΖΗΣΗ
  
Υ.Γ.: Σας γνωστοποιούμε για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους 2 τελευταία σχετικά έγγραφά μας προς τον Ασφαλιστικό μας Οργανισμό.   

1 σχόλιο :

  1. Ρε παιδιά πολύ ασχολείσθε με το Νοσοκομείο.Μάλλον λόγω κεσατιών που έχετε.Όμως τόσα χρόνια ξεζουμίζατε τον κοσμάκη. Απο την άλλη μεριά για φέρτε μας τις φορολογικές σας δηλώσεις,που τόσα χρόνια δηλώνατε φτωχότεροι και απο τον τελευταίο εργάτη.Όμως τα σπίτια τα μεγάλα αυτοκίνητα τα εξοχικά κλπ τα έχετε.Γι΄αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και μπορούν να το αποδείξουν υπάρχει το πρόγραμμα ελεύθερης πρόσβασης.Για τους άλλους που κλαίγονται και έχουν απο καμμιά δεκαριά ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία και επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να αποδείξουν οτι είναι άποροι,δεν υπάρχει τίποτα.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ