Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας απόψε στο Αγρίνιο έδειξε την χαραυγή για τις 18 Ιουνίου

- Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση κόμματος της Αριστεράς στο Αγρίνιο. 
- Εντυπωσιασμένος ο Τσίπρας από την συγκέντρωση στο Αγρίνιο.
Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Αγρίνιο. Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τόνισε με έμφαση πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση της αριστεράς θα κάνει τα πάντα για την υποβαθμισμένη Αιτωλοακαρνανία. 
Με ιδιαίτερες αναφορές για την Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε την ομιλία του στο Αγρίνιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Την ομιλία παρακολούθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στον νομό, ο υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής , στελέχη του κόμματος, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Αλέξης Τσίπρας, έκανε σαφείς αναφορές στην ...
έλλειψη υποδομών στην Αιτωλ/νία σημειώνοντας πως ο νομός μπορεί να γίνει πρότυπο ανάπτυξης σε σχέση με τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει , που απαιτούν όμως και υποδομές που σήμερα δεν υπάρχουν. «Εγγυόμαστε ότι ως επόμενη κυβέρνηση θα κάνουμε τα πάντα για τον υποβαθμισμένο νομό», είπε συγκεκριμένα, για να εκφράσει την συνέχεια την αισιοδοξία του για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Είπε ακόμα για την προπαγάνδα που γίνεται από τα κόμματα του μνημονίου όσον αφορά ότι «ο λαός δεν είναι επαίτης , θέλει να βγάζει το ψωμί του με αξιοπρέπεια και αυτό το έκλεψαν τα κόμματα του μνημονίου. Ένα μικρό βήμα ακόμα μας χωρίζει από το όνειρο για μια κυβέρνηση που θα φέρει τον λαό στην εξουσία» Ο κ. Τσίπρας στην συνέχεια τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που δεν πρόδωσε την ψήφο του λαού στις 6 Μαΐου, συμπληρώνοντας πως θέλει την εξουσία για να ακυρώσει το μνημόνιο.
«Όποιος δεν θέλει το μνημόνιο μια μόνο αποτελεσματική πολιτική επιλογή έχει, ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε στη συνέχεια. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τους οποίους είπε ότι φεύγουν αφού λεηλάτησαν τη χώρα.
Το πάρτι στις 18 Ιουνίου τελείωσε είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας απο την κεντρική πλατεία Αγρινίου. Μεταφέροντας την αισιοδοξία και την πίστη του για τη νίκη, στους Αγρινιώτες που έδωσαν το βροντερό παρόν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Αριστεράς στη πόλη. 
Με πληροφορίες - φωτο-video απο http://agriniopress.gr/  και τηΝΕΤ. Ρεπορτάζ συνεργάτη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ