Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η προχειρότητα του ΕΟΠΥΥ και ο Γολγοθάς των ασφαλισμένων...

Μετά από την σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ ότι κατέρρευσε το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης - καταγραφής εργαστηριακών εξετάσεων, ανεστάλη η λειτουργία του μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου. 
Μέχρι τότε η συνταγογράφηση θα γίνεται με χειρόγραφες συνταγές από τα συνταγολόγια ενιαίου τύπου (πράσινες συνταγές) και από τους γιατρούς των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, αγροτικών ιατρείων.
Οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ που έχουν συνταγολόγια μπορούν να συνταγογραφούν ΜΟΝΟ για .... τους έχοντες ραντεβού, είτε στα πλαίσια των 50 επισκέψεων εβδομαδιαίως που δικαιούνται από τον ΕΟΠΥΥ.
Επισημαίνεται ότι για τους συμβεβλημένους γιατρούς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ χειρόγραφη συνταγογράφηση.
Ο ιατρικός κόσμος επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι δεν γίνεται σύστημα Υγείας οργανωμένο στο πόδι.
Από την ανακοίνωση του ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ