Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Προειδοποιούσα με μεγάλη αγωνία για τα Επερχόμενα

Είναι απίστευτο! Έλεγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα...
Ο Έλληνας Άνθρωπος βλέποντας και ακούγοντας την ομιλία μου το 1996 δεν θα την χαρακτήριζε ποτέ προφητεία. Προέβλεψα, προειδοποιούσα με μεγάλη αγωνία για τα Επερχόμενα -- μόνο τα δευτερόλεπτα δεν πρόβλεψα -- προτείνοντας ταυτόχρονα με πάθος μία ...... άλλη πορεία που θα έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή.
Στο βίντεο ακούγονται τα "προφητικά" λόγια που έλεγε το 1996, στο 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Μιχάλης Χαραλαμπίδης*! Κι επειδή ο άνθρωπος ΔΕΝ ήταν προφήτης, είναι σαφές ότι τα όσα προβλέπει με ανατριχιαστική ακρίβεια για το 2010, δεν αποτελούν "κληρονομικό χάρισμα" αλλά καθαρή, έντιμη και ανεπηρέαστη πολιτική κρίση!
Αραγε πού είναι τώρα ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης; Και πού είναι οι Σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ που το 1996 τον άκουγαν, χαρακτηρίζοντάς τον "γραφικό"; Ακούστε μέχρι το τέλος τα όσα λέει για την Ελλάδα, 14 χρόνια πριν!
*Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας διωκόμενος διέφυγε παράνομα στην Ιταλία. Συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο Μόναχο της Γερμανίας τον Αύγουστο του 1974.
Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1977. Λόγω σοβαρών πολιτικών διαφωνιών αποχωρεί απο το ΠΑΣΟΚ και ιδρύει τη «Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση». Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών, διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναγνωρισμένης από τον ΟΗΕ. Το 1988 στην εισήγησή του στο Δεύτερο Παγκόσμιο Ποντιακό Συνέδριο πρότεινε τη δημιουργία μιας πόλης στα παράλια της Θράκης. 
Το 1994, το Ελληνικό Κοινοβούλιο υιοθέτησε την πρότασή του για την αναγνώριση της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ