Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Χωρίς αντανακλαστικά η ΝΟΔΕ Αχαΐας

Γράφει ο Σωτήρης Καρβέλης
Μέλος της ΔΑΚΕ
Μια ανθρώπινη ζωή ενός νέου παλικαριού χάθηκε για ασήμαντη αφορμή, εδώ και τρεις μέρες η Πάτρα καίγεται .
Η ΝΟΔΕ Αχαΐας που είναι;;;;
Μια κομματική οργάνωση ενός κόμματος εξουσίας, οφείλει να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία δίπλα στα προβλήματά της. Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Αχαΐας όχι 
μόνο φάνηκε ανεπαρκείς και αδρανείς, αλλά δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου.
Τέσσερεις μέρες πριν την ομιλία του Σαμαρά στην Πάτρα, για τους ...... υπευθύνους της Κεντρικής Διοίκησης των Αθηνών, φαίνεται δεν ήταν αρκετές να διαπιστώσουν το μέγεθος της ανεπάρκειας και το οργανωτικό έλλειμμα της Τοπικής Ν.Δ.
Τώρα που χάθηκε ένα παλικάρι και η Πάτρα έχει παραδοθεί στο Χάος, η Νομαρχιακή εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Καλά δεν αφυπνίζονται;;;;;
Πόση άλλη προβοκάτσια ( από κάποιους που αυτοαποκαλούνται προσωπικοί φίλοι του Σαμαρά) εναντίον της Παράταξης και του Αντώνη Σαμαρά χρειάζεται, για να αποδείξουν την ανεπάρκειά τους;
Επιτέλους ας καταλάβουν ότι πολιτική δεν είναι κουτσομπολιό και Δημόσιες Σχέσεις, αλλά ενασχόληση με τα προβλήματα της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ