Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πάμε προς συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και μνημόνιο…

Σύμφωνα με τέσσαρες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον σημερινό Κυριακάτικο Τύπο, η ΝΔ φαίνεται να παίρνει κεφάλι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνει και το bonus των 50 επιπλέον εδρών, ενώ ταυτόχρονα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν 40% πάνω κάτω. Με τα δεδομένα αυτά, η μεν ΝΔ λαμβάνει περί τους 110-120 βουλευτές, το δε ΠΑΣΟΚ περί τους 38-42 βουλευτές και οι δύο μαζί κατά μέσο όρο πάνω από 155 βουλευτές. Στην περίπτωση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με μια ψήφο διαφορά πίσω από την ΝΔ θα λάβει 55-70 βουλευτές!!!.
Εφόσον λοιπόν τα αποτελέσματα των σημερινών δημοσκοπήσεων επαληθευτούν και στην κάλπη, αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα σχηματίσουν άνετα κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός, η κ. Μπακογιάννη υπερυπουργός και μαζί με τον κ. Βενιζέλο θα μπορέσουν να…. εφαρμόσουν απρόσκοπτα το μνημόνιο που επιβάλει η τρόϊκα για τα επόμενα χρόνια.
Αν επαληθευτούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, αυτό θα αποδείξει ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεφύγει τελικά από το μαντρί και ότι αυτό που φάνηκε στις 6 Μαϊου, δεν ήταν μια πρόθεση του λαού για ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά ένα ξεφούσκωμα της οργής και επανόδου στα μονοπάτια του ίδιου συστήματος. Μια αναβίωση της οικογενειοκρατίας της ΝΔ και μια ανάσταση του υπεύθυνου και ξοφλημένου ΠΑΣΟΚ.
Η ασκούμενη τρομοκρατία κάνει τελικά πολύ καλά τη δουλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ