Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ;

Σήμερα υπήρξε μια σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα της ΔΕΗ.
Τα οικονομικά της στοιχεία «προβληματίζουν» εδώ και καιρό και κυρίως για την ρευστότητά της που πάει από το κακό στο χειρότερο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ.
Τεράστιο είναι πλέον το πρόβλημα που δημιουργείται με τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Καθημερινά χιλιάδες κόσμου βρίσκονται αντιμέτωποι με τον φόβο να μείνουν χωρίς ρεύμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Πατρών-Αιγίου Θ. Κανελλόπουλος, μόνο στην Πάτρα, από τους 150.000 λογαριασμούς που εκδίδει η ΔΕΗ για την περιοχή, το .... 70-80% εμπεριέχουν ανεξόφλητο ποσό.
Όλοι αυτοί οι συμπολίτες είναι εν δυνάμει στη «λίστα» να τους γίνει διακοπή του ρεύματος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Οι διακοπές ρεύματος γίνονται και σε πολίτες που το ποσό που χρωστάνε είναι κάτω από 1.000 ευρώ, αφού σύμφωνα με το μέλος των λαϊκών συνελεύσεων της Πάτρας Αλ. Βρακατσέλη, τις προηγούμενες μόλις ημέρες έγινε διακοπή στο ρεύμα σε δύο μέλη λαϊκών συνελεύσεων, που ο ένας χρωστούσε 600 ευρώ και ο άλλος μόλις 520 ευρώ.
Τα πράγματα αναμένεται να χειροτερέψουν, όταν σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να έρχονται τα «ραβασάκια» από την εφορία, στην οποία έχουν πάει από τη ΔΕΗ τα ανεξόφλητα «χαράτσια» και θα κληθούν χιλιάδες πολίτες της πόλης να τα πληρώσουν. Στην περιοχή Αγρινίου επίσης  το πρόβλημα είναι τεράστιο. Οι διακοπές ρεύματος πάνε "καπνός". η θυγατρική εταιρία-εργολάβος της ΔΕΗ με καθαρά κερδοσκοπικά και αντικοινωνικά χαρακτηριστικά έχει αναλάβει τις διακοπές του ρεύματος, δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό την κοινωνική της   αναλγησία υπέρ των τροϊκανών τοκογλύφων και των κερδοσκοπικών μηχανισμών των χρηματιστηριακών αγορών!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ