Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ανδριόπουλος Ιωάννης 
Πρόεδρος Τ.Ο. Αγρινίου Νέας Δημοκρατίας
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Τα μηνύματα από την συνεχή επαφή με τους απλούς ψηφοφόρους είναι ότι ο απλός πολίτης σήμερα δυστυχώς “δεν ακούει”, είναι δύσπιστος, γιατί “η δήθεν συγκυβέρνηση” της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και η ψήφιση της δανειακής σύμβασης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην γενικότερη αξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας. Η αλήθεια είναι πολλές φορές πικρή, αλλά πράγματι ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση, φοβάται, τα έχει χαμένα, δεν θέλει να γίνει και πάλι το θύμα. Η ΝΔ μέσα από μια τέτοια πραγματικότητα επιχειρεί να αντιμετωπίσει το μέλλον.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να στραφεί στον απλό κόσμο, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την μακρά πολιτική διαδρομή της. Στον απλό πολίτη, στην καρδιά και τα ... πιστεύω του στράφηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για να πετύχει τις μεγάλες εκλογικές νίκες. Στον Έλληνα που παλεύει με τα προβλήματα της καθημερινότητας πρέπει να στραφεί η Νέα Δημοκρατία, τα στελέχη της και ο αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς σήμερα, να τον πείσουν ότι υπάρχει ελπίδα και αξιόπιστη λύση. 
Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά, σε λίγο χρόνο, αλλά όχι αδύνατα.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επανασυνδεθεί με το λαό, με τον κόσμο της.
Με όραμα, έμπνευση, με κινητήρια δύναμη ανθρώπους με ψυχή και διάθεση για δημιουργία να δώσει συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και προσανατολισμό, να δώσει λύσεις. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να δοθεί σε όλους, αλλά το σημαντικότερο, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
Όλα τα υγιή κομματικά στελέχη πρέπει να ενεργοποιηθούν, να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν για να δείξουν το δρόμο της δημιουργίας, της προσφοράς, να δώσουν όραμα στον κόσμο ώστε να αγωνιστεί για μια ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με σωστό προγραμματισμό και αληθινό πρόγραμμα που να οδηγεί σε έξοδο από την κρίση εάν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να τολμήσει να κάνει την ανατροπή, να εμπιστευτεί και πάλι το πολιτικό του κριτήριο.
Οι στρατηγική που ακολουθούν τα δήθεν αντί-μνημονιακά κόμματα είναι γνωστή. Εκμεταλλεύονται την οργή και τη δυστυχία του κόσμου ότι τάχα θα καταγγείλουν το μνημόνιο και άλλες μεγάλες υποσχέσεις που ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά του κόσμου. 
Η αλήθεια είναι πάντα απλή. Η ΝΔ πρέπει να προτάξει ένα Ελληνικό Μέτωπο για την σωτηρία της Ελλάδας. Ένα Παγκόσμιο Ελληνικό Μέτωπο. Για να ξεφύγει μπροστά η ΝΔ, ο Σαμαράς να πει τα αυτονόητα για τον απλό Έλληνα. Ότι η Ελλάδα θα ξαναχτιστεί από τις στάχτες τις και να φέρει μια νέα υγιή νοοτροπία στον ελληνικό λαό. Να καταγγείλει τον ΓΑΠ και τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησής του η οποία, μείωσε οριζόντια μισθούς και συντάξεις και αύξησε αδιακρίτως τη φορολογία, για να μην αγγίξει τους παχυλούς μισθούς από το πράσινο κράτος, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο δεύτερο μνημόνιο. 
Σήμερα είναι καταφανές, ότι ΟΛΑ τα κόμματα της μεταπολίτευσης έχουν ευθύνη για την σημερινή απαξίωση της χώρας. Αν εκμεταλλευτούμε την συγκυρία (αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη, διαμαρτυρία των λαών κα) και μείνουμε στο παιχνίδι, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την παθολογική νοοτροπία του πράσινου νεοελληνικού κράτους, να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα. Μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα «ανοικοδόμησης» της Ελλάδος ο λαός θέλει να σοβαρευτούμε, να συνεργαστούμε, να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε την σωτηρία της πατρίδας. Όλοι σήμερα λέμε το ίδιο πράγμα. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Μόνο η ΝΔ φώναζε από την αρχή ότι είναι λάθος, ότι “δεν βγαίνει”. Να βάλουμε στην άκρη το κομματικό συμφέρον και προτάξουμε το ΕΘΝΙΚΟ.
Το μήνυμα των Ελλήνων είναι: τέρμα οι αυτοδυναμίες προσπαθήστε όλοι μαζί για να σωθούμε. Ξεχάστε τις αυτοδυναμίες και τις κομματικές νίκες. Μόνο ενωμένοι θα σώσουμε την Ελλάδα.
Να τολμήσει ο Σαμαράς και να κάνει άνοιγμα σε όλα τα κόμματα. 
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ