Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΑΝ.ΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος για το non paper του Λ. Παπαδήμου

«Σχετικά με τη δημοσίευση του non paper του κ. Παπαδήμου με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως αν το περιεχόμενο είναι αληθές, όφειλε να είχε παραιτηθεί αντί να επιδώσει ανυπόγραφη- επιστολή κόλαφο για την οικονομία, μέσω του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Διότι ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται το πλήρες αδιέξοδο του Μνημονίου που υπερασπίζεται, αλλά και την πλήρη κατάρρευση των εσόδων και τραπεζικών καταθέσεων κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ακόμα παραδέχεται την ...
αθέτηση της χρηματοδότησης της χώρας από τους δανειστές, το οποίο ως πρωθυπουργός αποσιώπησε.
Τον πληροφορούμε ότι η χώρα δεν κινδυνεύει από έλλειψη σταθερής κυβέρνησης για 40 μέρες, αλλά από την έλλειψη αποφασιστικότητας πριν απ αυτές, για το οποίο οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυώνται για τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού σκοπού και βέβαια όχι του ιδίου ειδικού βάρους όπως αυτής που ζήσαμε ως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ