Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  
12-5-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ενωτικού μας σχήματος για την αμέριστη βοήθειά τους που είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογή για πρώτη φορά βουλευτή της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Νομό μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επιμένει στην πολιτική του που στηρίζεται στο τρίπτυχο:
ü      Ακύρωση του μνημονίου·
ü      Συνεργασία αριστερών δυνάμεων·
ü      Εναλλακτικό πρόγραμμα που έχουμε υποβάλει στο λαό και που βγάζει την χώρα από την κρίση με όρους κοινωνίας, υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα .....
πραγματοποιηθούν ανοιχτές Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία στελεχών μας για την πολιτική επικαιρότητα και την συνδιαμόρφωση των δράσεων της επόμενης μέρας. 
 Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ