Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά και Εκλογές… στο σκοτάδι των μνημονίων με την "ευγενική" υποστήριξη της κοινωφελούς ΔΕΗ!

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το 40% οικογένειες στις εργατικές κατοικίες (ΔΑΚ- Βοϊδολίβαδο) στο Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία γενικότερα, όπως έγραψε και η εφημερίδα Συνείδηση. Ακόμη και μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η η "κοινωφελής" ΔΕΗ, προχώρησε σε διακοπές παροχής ρεύματος. Ζήλο που έχουν και αυτά τα παιδιά τοπικά και κεντρικά στη ΔΕΗ. 

Πολίτες απο την «Κ» Αγρινίου προχωρούν σε επανασύνδεση του ρεύματος με ειδικούς τεχνικούς που διαθέτουν κάτι που θα κάνει σε όλες τις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα προχωρά σε διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας, όπως δηλώνουν από την κίνηση. 

Το Ε.Κ. Αγρινίου τι κάνει σε αυτή την περίπτωση; Δεν πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες στήριξης των εργατικών οικογενειών; Δεν γνωρίζει η διοίκηση του ΕΚΑ ότι για αρκετό καιρό είναι άνεργοι οι κάτοικοι των εργατικών στο Αγρίνιο; Ή μήπως περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες της "επανάστασης" και γίνει ισχυρό το ΚΚΕ στις εκλογές και μετά βλέπουμε για τα χαράτσια του κοσμάκη;

Σύντροφοι δεν αρκεί να είστε με τους φτωχούς πρέπει να τα βάλλεται και με του πλούσιους για να είναι πιστικά τα λόγια σας στην κεντρική πλατεία Αγρινίου σήμερα 1η του Μάη! Οι αντοχές του κόσμου έχουν εξαντληθεί πρέπει να σταματήσει η εικονική πραγματικότητα που ζει η αριστερά χρειάζεται δράση κάτι που σήμερα λείπει από την πόλη της αδράνειας! 

Δυστυχώς οι διακοπές συνεχίστηκαν και εξακολουθούν λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες! 
Ενώ ο σοσιαλιστής Θάνος μοιράζει προεκλογικά δις ευρώ αριστερά και δεξιά από το ΕΣΠΑ ενώ οι .....
 άνεργοι που έφτιαξε η κυβέρνησή του των μνημονίων της τρόικας ζουν μέσα στο σκοτάδι στην Αιτωλ/νία!
Η κυρία Σοφία που είναι ρε.. παιδιά να ανάψει το φως των ψηφοφόρων της τουλάχιστον; Μάλλον dekapo μεριά. Σαν την παλιά ελληνική ταινία «λαός και Κολωνάκι»! 
Αιδώς αργείοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ