Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 27 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημερίδα σχετικά με τις συνέπειες και την διαχείριση του σεισμικού κινδύνου και τις τεχνικές διάσωσης και απεγκλωβισμού ατόμων λόγω σεισμού διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Βασικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της ......
Περιφέρειας Νίκος Αγγελόπουλος. Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί εθελοντικές ομάδες και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Τμήματα Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπάκτου). Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ