Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Γενάρη στο Αγρίνιο


Α ΝΑ Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής στο Συλλαλητήριο  του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Γενάρη στις 6,30 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.
Να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα νέα αντεργατικά- αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ( ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.- ΛΑΟΣ) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα  του μεγάλου κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, σε πλήρη συνεργασία με την Ε.Ε. , το Δ.Ν.Τ. κ.α...
Προωθούν νέες μειώσεις μισθών , μεροκάματων με κατάργηση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, των κλαδικών συμβάσεων , με την προώθηση του προγράμματος  « Κοινωφελούς Εργασίας» κ.α, τις περικοπές στις ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών και νέες φοροαπαλλαγές  γι’ αυτούς.
Συρρικνώνουν κι άλλο κύριες και επικουρικές συντάξεις , διαλύουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τον κλάδο υγείας , φορτώνουν το λαό με νέα φορολογικά μέτρα και «χαράτσια».
Θερίζουν τους εργαζόμενους  η ανεργία, η φτώχεια , οι απολύσεις, η απλήρωτη    .... εργασία για πολλούς μήνες, η επίθεση και τρομοκρατία  στους χώρους δουλειάς σε βάρος  τους  σε όλους τους κλάδους.
Προσπαθούν να μας υποτάξουν με κάθε μέσο και τρόπο και με τη βοήθεια  των μεγάλων Μ.Μ.Ε. , γι’ αυτό πρέπει εμείς οι εργαζόμενοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας . Να μην υποταχτούμε στα σχέδιά τους , να ανατρέψουμε αυτούς και το σύστημά τους.
Με τον ταξικό μας αγώνα  να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας , τις  συλλογικές συμβάσεις, την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, τα επιδόματα κ.λ.π.
Να απομονώσουμε τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε.  ( ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ-Α.Π.) που συνεχίζουν να συμμετέχουν στο «διάλογο» για την κατάργηση των δικαιωμάτων μας.
Συνάδελφοι, ο αγώνας θα είναι σκληρός , αλλά είναι και μονόδρομοςγια μας , αν θέλουμε να ζήσουμε ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια  ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΡΙΤΗ
 17 ΓΕΝΑΡΗ 6,30 μ.μ. στην Πλατεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ