Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η ΔΕΗ ζητά να κοπεί το ρεύμα σε 40.000 καταναλωτές!

Την εντολή να κοπεί το ρεύμα σε 40.000 καταναλωτές έδωσε η διοίκηση της ΔΕΗ, καθώς από προχθές έληξε το περιθώριο των 80 ημερών που δίνει ο νόμος για την αποπληρωμή των λογαριασμών που ενσωματώνουν και τα ειδικό τέλος ακινήτων.
Ήδη έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες πολιτών που εμποδίζουν τους αρμόδιους εργαζομένους της ΔΕΗ να κατεβάσουν τους διακόπτες σε σπίτια και καταστήματα.
Χιλιάδες εξώδικα έχουν σταλεί στην υπηρεσία από πολίτες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως εμπίπτουν στην κατηγορία των εξαιρέσεων που έχει επισημάνει το αρμόδιο Υπουργείο. Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι έχει αρκεστεί στο να ...... 
Προωθεί μόνο τις εντολές διακοπής που αφορούν περιπτώσεις ανεξόφλητων λογαριασμών, οι οποίες είναι προφανές ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια κατηγορία. 
 defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ