Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και σε δημοσκόπηση της ΕΡΤ3

Nέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της ΕΡΤ3 που διενεργήθηκε από την tothepoint και φέρνει την Ν.Δ πρώτη με διαφορά από το δεύτερο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ στην πέμπτη (!) θέση!
Έτσι λοιπόν με καθαρά ποσοστά η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό .......
18,6%, και είναι το πρώτο κόμμα με δεύτερο το ΚΚΕ με 8,7%, τρίτο το ΣΥΡΙΖΑ με 8,2%, τέταρτη η ΔΗΜΑΡ με 7,5% και πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 7%!.
Ακολουθεί το ΛΑ.Ο.Σ, με πεσμένα ποσοστά, με 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 1,5% και σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για την τύχη του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη η απάντηση του αναλυτή της δημοσκοπικής εταιρείας ήταν ότι το κόμμα της ΔΗΣΥ δεν συγκεντρώνει ούτε 1%!

Υψηλό επίσης πάνω από 25% είναι το ποσοστό αυτών που απάντησαν δεν γνωρίζω δεν απαντώ, δεν ψηφίζω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ