Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση στις απειλές διακοπής ρεύματος από το κίνημα δεν πληρώνω του Πύργου


ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πραγματοποίησε την πρώτη συνέλευση του για το 2012, από την οποία προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα:
Η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας παραμένει ζοφερή. Παρόλα τα μεγαλειώδη κινηματικά γεγονότα του 2011, όπως το κίνημα των αγανακτισμένων, τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου και των παρελάσεων, το 2012 μας βρίσκει με την αντιδημοκρατική κυβέρνηση του Παπαδήμου, που στηρίζεται πλέον από 255 δοσίλογους βουλευτές. Ο μόνος δρόμος πλέον για τη σωτηρία είναι η ανυπακοή  και η ρήξη   ως την ανατροπή. Ως εκ τούτου το ΚΙΝΗΜΑ για τρέχοντα ζητήματα αποφάσισε τα εξής:
·         Όσον αφορά το ζήτημα της απειλής διακοπής ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι, ρητά δηλώνουμε ότι θεωρούμε ανεπιθύμητο στην περιοχή μας όποιον εκτελέσει εντολή διακοπής ρεύματος. Εάν πραγματοποιηθεί κάπου η διακοπή του ρεύματος, είμαστε έτοιμοι να προβούμε στην επανασύνδεσή του.
·         Καταγγέλλουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, που ψήφισε «ελαφρά τη καρδία» το Προγραμματικό επιχειρησιακό  σχέδιο για το 2012-2014, το οποίο στηρίζεται στα όσα επιτάσσει το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο, που μας επέβαλλαν οι.....
“εταίροι” μας  το καλοκαίρι, και διέπεται από την αρχή του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Καταγγέλλουμε, επίσης, το δήμαρχο που διατίθεται να παραχωρήσει την περιοχή Λιβάδι του Επιταλίου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, που θα διαχειρίζονται αποκλειστικά Γερμανοί επενδυτές (πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ). Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο τι ψηφίζουν. Να μην ξεχνούν  ότι ο Ηλειακός λαός τους ψήφισε για να υπερασπίζονται το καλό της περιοχής. Δεν είναι μόνο οι βουλευτές ένοχοι για τα όσα ψηφίζουν, αλλά θεωρούμε το ίδιο ένοχους και τους πρόθυμους διεκπεραιωτές των αντιλαϊκών μέτρων σε τοπικό επίπεδο.
·         Στηρίζουμε την πρωτοβουλία μελών του Κινήματός μας, τα οποία αρνήθηκαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Αντί τούτου κατέθεσαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το αντίτιμο του 1€, με την αιτιολογία ότι αποτελούν ανταποδοτικά τέλη και η κατάσταση των δρόμων δε δικαιολογεί την υπερτιμολόγησή τους από το κράτος. Όσοι συμπολίτες δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και επιθυμούν να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία, μπορούν να ενημερώνονται από το Βασίλη Τ. στο τηλέφωνο 6974815567.
Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είμαστε απλά ένα σύνολο οργανωμένων «τζαμπατζήδων», αλλά αρνούμαστε την κοινωνία των «ανθρώπων – εμπορευμάτων», που μας ετοιμάζουν  και αγωνιζόμαστε να διαλύσουμε το μεγαλύτερο μέσο εδραίωσης της σύγχρονης οικονομικής τους δικτατορίας, την είσπραξη των χρημάτων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ