Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

O Εμπορικός Συλλόγος Αγρινίου συμπαραστέκεται στον Βασίλη Νικάκη και στον Χρήστο Μπούρα

        Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Την Παρασκευή 27-1-2012 εκδικάζεται στα Δικαστήρια Αγρινίου ποινική δίωξη εναντίον δύο συνδικαλιστών που επέλεξαν να σταθούν αλληλέγγυοι (μαζί με εκατοντάδες ακόμη εργαζόμενους αυτοαπασχολούμενους και εμπόρους) σε υπό απόλυση νεαρό εργαζόμενο της εταιρείας jumbo.

O εργαζόμενος Νικ. Νικολόπουλος τόλμησε τότε (2009) να αρνηθεί το “δωράκι” της “υποταγής”   και απαίτησε τα εργασιακά του δικαιώματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου συμπαραστέκεται στον Βασίλη Νικάκη (πρώην Αντιπρόεδρο Ε.Σ.Α.) και στον ....
Χρήστο Μπούρα (πρώην Πρόεδρο Ε.Κ.Α.) στα πρόσωπα των οποίων επιδιώκεται να ποινικοποιηθεί η συνδικαλιστική δράση και η ανάγκη για αγώνα του συνόλου των εργαζομένων, των εμπόρων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα παρευρεθεί στα Δικαστήρια την Παρασκευή 27-1-2012 αλληλέγγυα στους δυο συνδικαλιστές και καλεί κάθε συνάδελφο που μπορεί να κάνει το ίδιο.
  ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ