Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η αστυνομία ψάρεψε «λαυράκι» στη Τριχωνίδα!


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ
                     ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ
            " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "
Ταχ.Δνση : Χαλκοκονδύλη 21 - 104 32 ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο : 6974 - 114 325
Fax           : 210- 5224 315
Email       : 
info@kapsoraxi.gr
Url:           : www.kapsoraxi.gr

Δεν λέει να μπει τέλος στο φαινόμενο της παράνομης αλιείας στην λίμνη Τριχωνίδα, παρά τους συνεχείς ελέγχους από την αστυνομία.
Συνελήφθη ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2011 από αστυνομικό κλιμάκιο του Α.Τ. Γαβαλούς και της ΟΠΚΕ Αιτωλίας, στην περιοχή της Ματαράγκας ο ιδιοκτήτης μηχανότρατας ψαρεύοντας με παράνομα μέσα και θα .......
παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου για τα περεταίρω.
Κατασχέθηκαν η μηχανότρατα, 11 αυτοσχέδιες λάμπες και άλλα σύνεργα πειστήρια τέλεσης του αδικήματος της παράνομης αλιείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μικτό κλιμάκιο του ΑΤ Γαβαλούς και της ΟΠΚΕ Αιτωλίας με τους συχνούς ελέγχους που πραγματοποιεί στην λίμνη Τριχωνίδα έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες περιορίζοντας αισθητά την παράνομη αλιεία στην λίμνη Τριχωνίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ