Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Η Ενωτική Κίνηση ζητά παρέμβαση για όσα αποκάλυψε ο αποχωρήσας γραμματέας υπ. οικονομικών Διομ. Σπηνέλλης


Ο αποχωρήσας από το Υπουργείο Οικονομικών Ειδικός Γραμματέας κ. Διομήδης Σπηνέλλης αναφέρθηκε με ποσοστά και αριθμούς στις εγκληματικές πρακτικές στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων. Μετά τη δραματική αυτή αποκάλυψη επιβάλλεται επειγόντως να επιληφθεί των δηλώσεων αυτών προσωπικώς ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες.

Από το Γραφείο Τύπου
της «Ενωτικής Κίνησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ