Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη υφυπουργού ανάπτυξης στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου


Επίσκεψη στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου  πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης.
Ο υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αιτωλ/νίας Βασίλη Αντωνόπουλο, τον .......
αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Νίκο Υφαντή, τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Κώστα  Πατσιαλό, τον διοικητή του νοσοκομειακού κύκλου Αιτωλ/νίας  Γιώργο  Κραμποκούκη, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων, ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου από εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρίας.
Μετά το τέλος της ξενάγησης και κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους τοπικούς φορείς, τονίστηκε η ανάγκη να «τρέξουν» γρήγορα οι διαδικασίες, σε επίπεδο προμήθειας – εγκατάστασης του ιατροτεχνολογικού-ξενοδοχειακού εξοπλισμού και της οδικής σύνδεσης, ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα, το νέο νοσοκομείο να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ