Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

‘Ολα τα νέα ονόματα στις γαλάζιες λίστες – (περιφέρεια)


Στην Αχαΐα τη μάχη του σταυρού θα δώσουν η Νατάσα Ράγιου, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Νέοι υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ Γιώργος Καλαμαλίκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Κώστας Χριστόπουλος. Συζητούν να είναι και πάλι υποψήφιες η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και η Ελένη Πανίτσα- Μπακουλοπούλου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του προέδρου της ΝΟΔΕ Αντρέα Μαζαράκη. Νίκος Νικολόπουλος και Μιχάλης Μπεκίρης έχουν ξεκινήσει ήδη τον αγώνα για να επανεκλεγούν.
Στην Αιτωλοακαρνανία έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θύμιου Δρόσου, του Γιώργου Παπαναστασίου, υποψήφιου περιφερειάρχη, του Ασημάκη Φωτόπουλου, γιου του πρώην βουλευτή, του Νίκου Καραπάνου και της ‘Ελενας Μάντζιου Κοτρολού. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Γιώργου Πρεβεζάνου. Σε συζητήσεις βρίσκεται και η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου Γεωργία Μπόκα, ενώ ακούγεται το όνομα του πρώην δημάρχου Αιτωλικού Κώστα Σταράμου, καθώς και του Κώστα Ναούμη, γραμματέα δικηγόρων του κόμματος. Ο Σπήλιος Λιβανός τελικά ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει, παρά τις πολύ καλές ..... σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ υποψήφιοι θα είναι και οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Καραγκούνης.
Στην Ηλεία, πέρα από τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, μετακινείται η βουλευτής Επικρατείας… Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενώ κατεβαίνει ο Διαμαντής Σεϊτανίδης, ο Παναγιώτης Αδρακτάς και ο Διονύσης Χιόνης. Οι Χάρης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κατσάμπερης διεκδικούν μια θέση.
Στην Άρτα με μεγάλες πιθανότητες εκλογής κατεβαίνει ο Γιώργος Στύλιος, ενώ φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Κώστα Παπαδημητρίου και της Εύης Καραμπίνα, παιδιά πρώην βουλευτών. Ενδιαφέρον υπάρχει από τον Χριστόφορο Μίχο, τον Γιώργο Παπαβασιλείου και την Τασούλα Σίμου Τάσου.
Στη Θεσπρωτία, εκτός από τον Αντώνη Μπέζα, τη μονοεδρική αναμένεται να διεκδικήσουν οι Κώστας Μπέσης και Νίκος Κάτσιος.
Στα Ιωάννινα εκλέγονται ο γραμματέας της KO. της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και ο Σταύρος Καλογιάννης. Έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Στέλιου Λεύκοβιτς, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Κώστα Κατσένου, του Γιάννη Γεροθανάση και του Οδυσσέα Πότση.
Στην Πρέβεζα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν ο Αχιλλέας Βουνάτσος, ο Μιχάλης Σπυρέλης, ο Στέργιος Γιαννάκης και η Μαρία Πετρόζου.
Στην Αργολίδα ο μόνος βουλευτής του κόμματος είναι ο Γιάννης Ανδριανός. Νέα πρόσωπα θα είναι ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου Τάκης Αναγνωσταράς, ο Βασίλης Σιδέρης, ο Χρήστος Καλατζής, η Θεοδώρα Καλογεράκου και ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος.
Στην Αρκαδία, όπου εκλέγεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος, φαίνεται πως είναι κοντά να κλειδώσουν η Μαρία Τροχάνη, ο Μαρίνος Τσίρμπας και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Τέλος, ακούγονται και τα ονόματα των Μπάμπη Αποσκίτη, Κώστα Βλάσση και Παναγιώτη Καρβελά.
Στην Κορινθία θα πολιτευτούν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Γιώτης, ενώ ερώτημα αποτελεί η υποψηφιότητα του Χρήστου Δήμα, γιου του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, αφού ο ίδιος φαίνεται πως έχει κλειδώσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Στη Λακωνία, ο πρώην διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαος Δασκαλάκης και η Φεβρωνία Πατριανάκου κατεβαίνουν, ενώ θέση διεκδικούν επίσης ο Κώστας Φούρκας και ο Θεόδωρος Ματάλας.
Στη Μεσσηνία, την έδρα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο ψηφοδέλτιο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος και ο Κώστας Σαμπατζιώτης. Ενώ ανοιχτή παραμένει η συμμετοχή του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.
Στη Βοιωτία ακούγονται τα ονόματα του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καράμπελα, του Παντελή Φραγκούλη, του Λουκά Υπερήφανου και του Τάσου Ιγγλέζου.
Στην Εύβοια, όπου εκλέγονται οι Κώστας Μαρκόπουλος και Σίμος Κεδίκογλου, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Χριστοφή Ζάχο, την ‘Ελενα Βάκα, τη Σίσσυ Λαΐου, τον Σταμάτη Γκάβαλη και τον Γιώργο Χαλιώτη.
Στη μονοεδρική Ευρυτανία κατεβαίνουν ο Κώστας Κοντογιώργος και ο Χρήστος Αρβανίτης.
Στη Φθιώτιδα, όπου εκλέγεται ο Χρήστος Σταικούρας, προστίθενται στη λίστα οι Νίκος Σταυρογιάννης, Γιάννης Μπρεκουλάκης, Κώστας Κουτσογιαννόπουλος, Ελένη Τσεκούρα και Ελένη Μακρή.
Στη μονοεδρική Φωκίδα το ψηφοδέλτιο ανανεώνεται -όπως όλα δείχνουν- με την είσοδο του δημοσιογράφου Σπύρου Τρίψα, ενώ ακούγεται και το όνομα του Κώστα Παπαθανασίου.
Στη Λάρισα, όπου εκλέγονται ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος που συμμετέχει και στον «πρωινό καφέ» , Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Χρήστος Ζώης, το ψηφοδέλτιο θα ενισχύσει ο Γιώργος Αδαμούλης, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Ντίνου Διαμάντου και της Μαίρης Καμηλαράκη. Ερώτημα παραμένει το αν θα κατέβει ο Λουκάς Κατσαρός.
Στη Μαγνησία, κατεβαίνουν πάλι η Ζέττα Μακρή και ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Γιώργος Σούρλας, ενώ ακούγονται οι Σωκράτης Αναγνώστου και Γιάννης Πρίντζος.
Στα Τρίκαλα, μετά τη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη, υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ενώ όλα δείχνουν πως υποψήφιοι θα είναι ο Κώστας Σκρέκας, γιος του πρώην βουλευτή του νομού, η Ελένη Αργυροπούλου και η Ζέφη Νικολάου.
Στην Καρδίτσα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας φαίνεται ότι δεν θα κατέβει. Μία θέση όμως στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο ανιψιός του, Παύλος Σιούφας, ενώ κατεβαίνει και ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, συνδικαλιστής. Πάντως και ο γιος του Θόδωρου Avαγνωστόπουλου θα διεκδικήσει μια έδρα, ενώ ερώτημα παραμένει η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά.
Στον Νομό Ημαθίας, στο ψηφοδέλτιο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας, ο Κώστας Ζιώγας, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Στο Κιλκίς φαίνεται ότι ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Γιώργος Γεωργαντάς κατεβαίνουν, ενώ ακούγεται και το όνομα του Θόδωρου Πασσαλίδη.
Στην Πέλλα, νέες υποψηφιότητες θα είναι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Διονύσης Σταμενίτης και ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου. Ενώ θα διεκδικήσουν ξανά μια έδρα η Παρθένα Φουντουκίδου και ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Στην Πιερία φαίνεται ότι κλείδωσαν οι υποψηφιότητες του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, του Αποστόλη Πόδα και της Σοφίας Μαυρίδου.
Στις Σέρρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Στάνγκου, προέδρου της ΝΟΔΕ, ενώ λέγεται ότι πιέσεις δέχεται και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕ Σπύρος Μάμαλης. Ο Κώστας Τσιπλάκης κατεβαίνει, ενώ, όπως λένε κομματικοί παράγοντες του νομού, δεν διαφαίνεται πως ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, Κωνσταντίνος, θα είναι υποψήφιος.
Στη Χαλκιδική, υποψήφιοι θα είναι οι Θύμιος Καρανάσιος και Ιφιγένεια Κυριακού, ενώ φαίνεται πως έχουν κλειδώσει ο Δημήτρης Πάχτας, η Όλγα Παπαμέτη, ο Γιώργος Γκιλής και ο Νίκος Καραμανλής.
Στη Δράμα, ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης ακούγεται πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ και ο Σταύρος Δαιλάκης θέλει να κατέβει πάλι.
Στον Έβρο κατεβαίνει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Άκης Γεροντόπουλος.
Στην Καβάλα, υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Καλαντζής, ενώ ενδιαφέρονται οι Θόδωρος Καλιώντζης και Βάσω Μίττα-Παπουτσή.
Στην Ξάνθη, ο Αλέκος Κοντός θα είναι πάλι υποψήφιος, ενώ κατεβαίνουν ο Φίλιππος Τσαλίδης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παυλίδης και η Γεωργία Ανδρέου.
Στη Ροδόπη, όπου εκλέγεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι στη διάθεση του κόμματος, αφού παραιτήθηκε από τον Πολιτικό Σχεδιασμό, ενώ αναζητείται και ισχυρή υποψηφιότητα από τη μειονότητα.
Στα Γρεβενά κατεβαίνει ο Θανάσης Σδράλλης, προσωπάρχης της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης ενώ ενδιαφέρονται οι Ιωάννης Γιάτσιος, Ματθαίος Αδάμος και Γιάννης Χάτσιος.
Στην Καστοριά όλα δείχνουν πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο οι Πασχάλης Γκέτσιος, Γιώργος Ντίνας και Μαρία Αντωνίου, ενώ ο πρώην βουλευτής του νομού Ανέστης Αγγελής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Στην Κοζάνη, ο Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, στέλεχος του κόμματος, θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει και ο Γιώργος Τοπαλίδης.
Στη Φλώρινα, το ψηφοδέλτιο φαίνεται πως θα ενισχυθεί με τις υποψηφιότητες του πρώην περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του οικονομολόγου και μέλους της Π.Ε. Σταύρου Παπασωτηρίου. Ενώ ακούγεται και το όνομα του Απόστολου Ασλανίδη.
Στη Ζάκυνθο έχει κλειδώσει ο πρώην νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος, στην Κέρκυρα ο Στέφανος Γκίκας.
Στην Κεφαλονιά επιστρέφει ο υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ενώ κατεβαίνει η Σοφία Λουκέρη με τον Παύλο Παπαδάτο.
Στη Λευκάδα ο Θόδωρος Σολδάτος θα είναι πάλι υποψήφιος.
Στη Λέσβο θα είναι υποψήφιος ο πρώην νομάρχης Παύλος Βογιατζής, στη Σάμο φαίνεται πως κλειδώνει ο Φίλιππος Μωυσόγλου, ενώ στη Χίοενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μαρία Σώδη και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κοσμίδης.
Στα Δωδεκάνησα κατεβαίνει ο Γιάννης Παπάς, παλιός γνώριμος του Αντώνη Σαμαρά, ο Βασίλης Χρύσης, ενώ ακούγονται και οι Παντελής Μαραβέλιας, Μάνος Κονσόλας και Ηλίας Ζωγραφίδης.
Στις Κυκλάδες, εκτός από τον βουλευτή Γιάννη Βρούτση, θα είναι ο Χρήστος Καφτηράνης, ενώ ενδιαφέρον δείχνει η Φιλιάννα Χωματά, κόρη του πρώην βουλευτή, και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.
Στο Ηράκλειο όπου εκλέγεται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κατεβαίνουν ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης και ο Γιάννης Οικονόμου, πρόεδρος των ξενοδόχων. Παράλληλα, φαίνεται πως θα είναι στη λίστα ο Κώστας Μπαντουβάς και η Αντιγόνη Σταμενίτη.
Στο Ρέθυμνο, κατεβαίνει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ανιψιός του πρώην υπουργού Γ. Κεφαλογιάννη. Στα Χανιά κατεβαίνουν οι Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ στο Λασίθι, εκτός από τον βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, κατεβαίνει και η Ελένη Βλάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ