Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Πάτρα,  23 Δεκεμβρίου 2011
«Χριστός επί γης υψώθηκε. Άσατε τω Κυρίω πάσα η γη... Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας», αναφέρει στο μήνυμα του για την γιορτή των Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
 Και προσθέτει: «Απευθύνω εγκάρδιες ευχές προς όλες και όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε όλους τους συμπατριώτες που ζουν μακριά από τον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους. Πρέπει, όμως, να ........
θυμόμαστε ότι οι φετινές γιορτές συμβαίνουν μέσα σε ένα βαρύ οικονομικό και κοινωνικό κλίμα. Με σοβαρούς κινδύνους για την πατρίδα μας και με ολοένα περισσότερους συμπολίτες να δοκιμάζονται σκληρά. Η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης και φιλαλληλίας».

Και στο μήνυμα του ο κ. Κατσιφάρας καταλήγει ως εξής: «Ας κρατήσουμε ζωντανή αυτήν την παράδοση και μέσα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οφείλουμε όλοι να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα της προσφοράς προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και, ίσως, σ’ αυτήν την προσφορά να βρίσκεται το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Εύχομαι και πάλι καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη».
 ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
 Η Μπάντα του Κ.Ε.Τ.Χ., την οποία συνόδευε ο Διοικητής του Κέντρου Ταξίαρχος Θεόδωρος Μπερέτης και η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων έψαλαν σήμερα το πρωί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα και στους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Γεωργιόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ