Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων από το Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»


Ο Πολιτιστικός σύλλογος Παναιτωλιού «Χρήστος Καπράλος» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ενόψει  των Χριστουγέννων.
  • Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ώρα 11 π.μ. με θέμα: Χριστουγεννιάτικη Παράδοση που περιλαμβάνει ομιλία από την κυρία Γεωργία Λαϊνά για τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα , παρασκευή Χριστόψωμου και τραγούδια από την παιδική χορωδία του πρώην Δήμου Θεστιέων.
  • Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 6μ.μ ομιλία απο την κυρία Θεώνη Λειβαδίτη με θέμα:  Τα Χριστούγεννα στην Τέχνη   με προβολή έργων μεγάλων δημιουργών.
Και οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Παναιτωλίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ