Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Μάστρου μαζί με συνεργάτες του

Χριστούγεννα στο «Αττικόν» για τον Π.Σαμαρά

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» νοσηλεύεται πλέον ο Πυθαγόρας Σαμαράς. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου αναγκαστικά θα κάνει Χριστούγεννα νοσηλευόμενος μετά από το τροχαίο που είχε την Παρασκευή το πρωί κοντά στη Μάστρου Οινιαδών.

Ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός (όπως και του συνεργάτη του Δ. Αρβανίτη και του οδηγού), σε σχέση με τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος στο οποίο....
επέβαιναν με αγροτικό, ωστόσο υπέστη διπλό κάταγμα
Μετά την αρχική διάγνωση στο Νοσοκομείου Μεσολογγίου και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, ο δήμαρχος Ξηρομέρου μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ωμοπλάτη.
Οι δύο συνεργάτες του γλύτωσαν με ελαφρά κτυπήματα ενώ τίθεται για μια ακόμα φορά στη επικαιρότητα πλέον σοβαρά το θέμα με το οδικό δίκτυο στην περιοχή αυτή.
Με πληροφορίες απο το http://www.agrinionews.gr/?attachment_id=42394

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ